50 vai 56 senttisiä vaatteita

"Ei niitä viiskytsenttisiä kannata ostaa, ihan turhaa kun ei ne mene kuin tosi vähän aikaa."
Tämän kuulin niin usein. Omasta mielestäni tuolla logiikalla ei kannattaisi ostaa vauvalle vaatteita ollenkaan ennen kuin ehkä vuotiaalle, ei minkään koon kanssa kovin pitkään mennä.

Onneksi olin tässäkin itsepäinen, ja ostin niitä 50 cm vaatteita. Vaikka Pirpana oli syntyessään 51,5cm, oli hän kovin hoikanlainen silakka. Syntymäpaino oli n. 3150 (poliklinikkalääkärin painoarvio meni 31g pieleen, aiai). Jopa osa 50 cm vaatteista oli isoja, ja roikkuivat päällä. Nyt, Pirpanan ollessa kuukauden ikäinen ja viimeksi neuvolassa mitattiin 54 cm pituiseksi, on pari bodya vähän nafteja, ja yksi 56 cm body on sopiva. Kaikki 50 cm (potku)housut on edelleen sopivia, ellei jopa vähän isoja.
Jos meillä olisi ollut pääasiassa 56-senttisiä, niin siinä olisikin saanut ihmetellä, miten niitä kääntelee ja laskostelee vauvan päälle.

Olin suunnitellut ottavani paljon enemmän vaatekuvia, hänellä kun on niin uskomattoman söpöjä vaatteita eläimineen ja lohikäärmeineen, mutta en ole saanut aikaiseksi. Tai olen, kuviahan on ihan valtava määrä, mutta en ole vielä aivan päättänyt, tuleeko blogiin sen enempää vauvan kuvia.
Eihän häntä niistä kuvista millään tavalla tunnista, mutta joku siinä pistää vastaan, enkä oikein osaa sanoa, mikä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raskausdiabetes, osa 3.

Raskausdiabetes, osa 2.

Radilainenkin voi herkutella, sittenkin.