Keikkaäitiysloman loppu ja iso itku

Jo raskaana ollessani ostimme tyttöporukalla liput Ville Valon & Agentsin keikalle, vaikka ei ollut yhtään varmaa, pääsenkö mukaan. Jos Pirpana olisi syntynyt kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen, olisi hän ollut keikan aikaan vasta kaksiviikkoinen, enkä itsekään kyllä varmasti olisi ollut keikkakunnossa.
Nyt synnytyksestä oli aikaa kuitenkin lähes kuukausi, joten päätin lähteä. Kaiken lisäksi kun oli tiedossa, että viimeinen biisi olisi HIM:n When love and dead embrace. Pelkkä tieto tästä sai aikaan holtittoman itkukohtauksen.

On se ääni vaan niin käsittämätön. Erityisesti Tähdet, tähdet aiheutti
kylmiä väreitä. Sekä tietysti se When love and dead embrace,
joka sai mut itkemään jo teininä.
Laskettiin erään kaverin kanssa, että meidän ekasta HIM:n keikasta on aikaa
yli puolet meidän elämästä.

Etukäteen olin ajatellut että kiva päästä keikalle. Voi miten väärässä olinkaan. Tai juu, oli kiva päästä keikalle, mutta en ollut tajunnut, kuinka koville vauvan jättäminen ottaa. Hetkeäkään en epäillyt, etteivät isänsä kanssa pärjäisi, mutta ei pärjännyt äiti erossa vauvasta. Itkien lähdin, ja jos tiedossa olisi ollut "vaan" Baddingin biisejä, niin olisin ehkä jopa harkinnut lipun myymistä.
Kotiin tulin lähes samanlaisella itkulla: Siippa oli juuri vaihtamassa Pirpanan vaippaa ja kehotti minua menemään iltapalalle, olen varmaan nälkäinen, hän voi antaa iltamaidon pullosta. Lähes itkien linnottauduin sohvan nurkkaan vauvakulpaani imettämään Pirpanaa ja nuuskuttelemaan vauvan tuoksua.

Eilen sitten katselinkin Stam1nan keikan livestreamia koneelta, sen sijaan että ensi viikolla menisin livenä katsomaan kun täällä ovat keikalla. Täytyy äitin vähän kerätä itseään ensin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raskausdiabetes, osa 3.

Raskausdiabetes, osa 2.

Radilainenkin voi herkutella, sittenkin.