Muutama vaatekuva

Pitkä aika edellisestä postauksesta. Ei voi millään mielikuvituksella sanoa että minulla olisi ollut kiire, mutta jotenkin sitä vain aika menee siivillä joka päivä, ja mihinkään "ylimääräiseen" ei ole aikaa. Pirpana ei oikein ole viihtynyt kuin sylissä, eikä juurikaan nuku päiväunia. Nyt on alkanut viihtyä myös sitterissä, leikkimatolla tai sohvalla mun jalkojen "välissä", niin jotain vähän ehtii tehdä. Tosin vieläkään ei viihdy yksin, vaan palautetta tulee jos yrittää vaikkapa ruokaa käydä lämmittämässä ilman häntä. Niinpä kannan sitteriä sitten mukanani keittiöön tai vessan ovelle. :)

Aamulla käytiin hakemassa rota-"rokote" ja Pirpana on nyt nukkunut sen jälkeen parisen tuntia. Tuo ei ikinä nuku noin pitkiä päikkäreitä, vaan vartin silloin ja toisen tällöin, senkin yleensä sylissä ja herää heti jos yrittää laskea kehtoon tai sitteriin.
Ne pienet vartit menee sitten syömiseen tai pyykinpesuun yms. välttämättömämpään kuin blogi. Toivottavasti nyt ehtisi kirjoitella enemmän, kun hän hetkittäin viihtyy itsensä parissa.

Paljon enemmän tekisi mieli tehdä postauksia vaatteista, niin kuin jossain jo kirjoitinkin, mutta aika vähän on tullut niitä vaatteita kuvailtua. En ole myöskään vieläkään tehnyt päätöstä siitä, tuleeko Pirpanan kasvot esiintymään blogissa, ja kaikki kuvat ovat tietenkin kasvollisia. En tiedä mikä siinä on, jokin pistää vastaan, vaikka eihän hänen henkilöllisyyttään kukaan vieras tiedä.

Tämä halaari esiintyikin jo ihan ensimmäisissä postauksissa, kun ystävä lähetti sen meille.
On kyllä niin hauska puku ollut, tähän kun vielä olen yhdistänyt Amorphiksen pipon niin aiai kun on rockrock vauva.


Lisää rokkihommia. Pirpanan mumma, Siipan äiti, toi tämän meille.



Kirpputorilta tehtiin Star Wars -löytö. Ystävän kuusvee kysyi, onko Pirpana tyttö vai poika, vaikka tietää hänen olevan tyttö. Sitten tämä ihmetteli, miksi Pirpanalla on SW-paita vaikka se on tyttö. Kävimme mielenkiintoisen keskustelun siitä, että SW on myös tyttöjen juttu, ja minullakin on SW-pehmoleluja.
Kuusvee itse tykkää Star Warsista ja on saamassa pikkuveljeä, ja minä lupasin tietysti että kun body on Pirpanalle liian pieni, tuon sen pikkuveljelle. Kuusvee kysyi vielä kirkkain silmin, voisinko ostaa lisää samanlaisia. <3 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raskausdiabetes, osa 3.

Raskausdiabetes, osa 2.

Radilainenkin voi herkutella, sittenkin.