Release date ja ylläripaketteja

Olen nyt puolisentoista kuukautta luonnostellut tätä blogia. Aluksi osoite oli vain yhdellä ihmisellä, ihan vasta vähän aikaa sitten muutamalla muulla sekä helmikuisten facebook-ryhmällä, kun siellä blogeista puhuttiin. Tuntemattomille oli itse asiassa jopa helpompi antaa tämä luettavaksi, kuin tutuille. Täältä lisää blogista ja sen ideasta. 

Lukioikäisenä, ja vielä kulttuurituottajakoulussakin, kirjoitin ihan kivasti ja sujuvasti, myös vähän luovempaa tekstiä. Sitten en hetkeen kirjoittanut mitään, ja viimeiset vuodet olen kirjoittanut vain tylsää asiallista ammattiin ja työhön liittyvää tekstiä, eli kaikkea muuta kuin vapaata, edes vähän vitsikästä, saatikka luovaa tekstiä. Itsekritiikki on siis aika kovaa, ja teksti kuulostaa aika usein melko kammottavalta. Tähän kun yhdistää totaalisen kykenemättömyyden tiivistää, niin jaadijaadijaa vaan.

Siippa kuitenkin totesi että entä sitten, mun ajanvietettä tämä blogi on. Lukee joku jos lukee, ja ei lue jos ei tykkää. Se on totta. Otetaan tämä myös taas yhtenä harjoituksena irti suorituskeskeisyydestä ja liiallisesta perfektionismista. Tässä siis teille.

Tällä viikolla olen saanut kaksi ihanaa pakettia ystäviltä. Tai en minä saanut, Pirpana sai. Eikä kumpikaan oikeastaan ollut yllätys, kun tiesin niiden tulosta ja toisen sisällöstäkin. Silti, niin harvoin saa muuta kuin laskuja ellei ole itse tilannut, että ihan ylläriltä ja ihanalta tuntuu saada paketti.

Toisessa paketissa oli ystävän tytön vanha body, "Never too small to rock". Tyyliin sopiva paita on oma ostos. Musiikin peruskasvatus onkin jo aloitettu tehokkaasti.
Toisessa paketissa oli tilkkupeitto, joka pääsi heti päiväpeitoksi, mikä meiltä vielä puuttuikin.  Lisäksi paketissa oli kestovanulappuja, joita olin vähän salaa toivonutkin kun tiesin että lähettäjä tekee niitä itse.

Kunnolliset ihmiset lähettää vauvalle paketteja käärittynä RK kuuskakkosen replican käärepaperiin!


Otin myös muutaman kuvan ihanasta talvipäivästä omalla pihalla, laitan nekin tähän, vaikka eivät aiheeseen sinänsä mitenkään liity.

Pihalehmus, joka on upea oikeastaan kaikkina vuodenaikoina. Erityisesti tietysti kesällä
ja talvella, mutta on tuo syksyllä ja keväällä lehdettömänäkin aika komea.


Pieni, söpö maalaisromanttinen aitta, joka ei valitettavasti ole meidän vaikka ihan tontin
reunalla onkin. Tästä saisi ihanan kesähuoneen.


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raskausdiabetes, osa 3.

Raskausdiabetes, osa 2.

Raskausdiabetes, osa 1